Menno van der Leer. Gedreven door beweging, Ik werk als weerbaarheidstrainer en trainer van Lefdagen en daarnaast ben ik docent in het vmbo.
Als oud marinier en oud buitensportinstructeur weet ik wat bewegen is en wat het vraagt en doet. In beweging komen =in je kracht komen. Inmiddels werk ik als trainer/coach en werk ik er graag aan om mensen in beweging te krijgen, fysiek, mentaal als emotioneel. Hier moet men soms door weerstand heen om in de veerstand te komen, een flexibele mindset die zorgt dat je adaptief kunt omgaan met situaties en je niet vasthouden in een overtuiging.
“Er is altijd meer”, is een kreet van me die ik omarm, net als dat je niet altijd moet geloven wat je denkt.

Wanneer we samen de dag invliegen en beleven, kun je veel verbindende oefeningen verwachten, eerlijkheid en openheid tegenkomen, vragen krijgen, kwetsbaar opstellen voelen, lol maken en chaos ervaren.

Menno van der Leer